Hårstylingverktyg

hårstyling

Ett vackert hår kan göra mycket för en persons utseende. Ett hår som är klippt i en smickrande frisyr och är välskött är också något som man lägger märke till vid det första intrycket. Att ta väl hand om sitt hår är därför viktigt.

Utöver de självklara sakerna såsom ett bra schampo, värmeskyddande produkter och en skonsam borste behöver man också riktigt bra verktyg för att kunna styla håret på det sätt man vill. Det finns dock en uppsjö av olika verktyg för hårstyling så det kan vara svårt att veta vilka man ska köpa.

A och o är naturligtvis en riktigt bra hårtork, satsa på en av salongskvalitet. Den kostar lite mer men det kommer den definitivt vara värd då den kommer att vara helt överlägsen de billigare varianterna som man hittar på marknaden.

En riktigt bra plattång kan också vara en bra idé att investera i, och då kan vi verkligen rekommendera märket Cerawand. Dessa tänger är mycket användbara då de flesta inte enbart kan användas för att göra håret platt och rakt. Flera av dem går även att använda till att göra lösa lockar eller vågor i håret. Vill man ha riktiga Hollywood-lockar är det dock enklare att köpa en riktig locktång. Kom ihåg att en smalare locktång ger mindre lockar och en tjockare större.

En av de senaste verktygen som kommit ut på marknaden är en plattborste. Det är alltså precis vad det låter som – en hårborste som kan värmas upp och som rätar ut och plattar till håret medan man borstar det. Än så länge är det svårt att säga hur väl den faktiskt fungerar, men skulle den vara bra är det ju ett helt fantastiskt koncept.  Allt som underlättar proceduren som krävs för att göra sig i ordning och som sparar tid är något vi alla gillar.