mån. jun 24th, 2024

Vem vill inte få mer plutande läppar, eller få tydligare käkben. Vi har nog alla drömmar om att få fixa till skavankerna som vi anser att vi har. Fillers är något som gör det möjligt. Att på ett enkelt sätt kunna få de läppar som du vill, eller att förbättra dina kindben. Det är en mycket enkel metod som kan ge dig det där lyftet som du alltid velat ha. När det kommer till att göra fillers är det alltid viktigt att gå på en konsultation innan du gör det, just för att ha koll på vad som ska ske.

Olika ämnen

Det finns olika ämnen när det kommer till fillers och vi är inte alla kapabla att ta upp ämnena. Det kanske blir så pass tråkigt att du gör din behandling, men en månad senare har din kropp stött bort det. Detta är inget du kan veta förrän du har gjort det. Det är något du helt enkelt måste testa dig fram till, för att se vad din kropp tar emot bäst. Att göra fillers kan även göra dig storleksblind, det vill säga att du efter några gånger inte ser skillnaden och sprutar in på tok för mycket i dina läppar till exempel.

Risker med fillers

Risker som kan komma med fillers är att det kan bli fel, för att behandlaren kanske inte är tillräckligt bra. Att vara säker på att behandlaren har licens och är utbildad är något som är viktigt innan du låter denne sätta nålen i ditt ansikte. En annan sak kan vara att gå och kolla på olika kliniker, innan du väljer vilken klinik som känns bäst för dig. Skulle det bli så att du efter ett tag inte tycker att fillers var något för dig, är det något som kommer försvinna med tiden om du inte har behandlats i flera år.

 

Av admin